Wer schreibt?

Evi Peters

Hallo hier auf diesem Blog. Ich bin Evi.

Wat ik leuk vind

Mijn hartstocht is beanies en zo van houd ik met anderen mijn projecten van de beanieambacht te delen. Ik heb altijd van beanies gehouden en ik werd geïnspireerd proberen en makend mijn eigen mijn hartstocht op mijn blog te delen zodat besliste ik het een poging te geven. Mijn project van de beanieambacht wordt nu gedaan en ik hoop u genoot van lezend deze blogpost! Ik houd van makend beanies en ik heb een goede vriend die houdt van te haken en zij vroeg altijd of zou ik in het maken van een beanie voor haar geinteresseerd zijn. Ik had hetzelfde idee en het was perfect omdat zij nooit beanies voordien had gemaakt. Ik ben zo blij zij overeenkwam om haar eigen beanie voor haar mamma aan slijtage als halsband te maken. De halsband zij draagt wordt genoemd een beaniespeld! De speld wordt gemaakt van een paar van zwart fluweel beanies dat ik van de wandelgalerij kocht. De spelden waren $6 en ik kocht de speldreeksen omdat ik altijd hen heb willen haken! De spelden kwamen uit groot! De spelden hebben een klein patroon op de rug die ik nog niet heb kunnen berekenen.

Mijn motto moet wat pret altijd hebben en grappige foto's delen die ik denk, enkel als deze post interessant en/of grappig zijn. Voel vrij om me mijn Facebook hier of op te contacteren. En als u om het even welke vragen hebt, vraag me.

Update: Het is een paar weken geweest, maar ik ben terug met een nieuwe post (voor vandaag, natuurlijk)! Mijn favoriet paar beanies. De bruine zijn van een partij die ik in de zomer heb gemaakt. Ik ben niet van u op de hoogte, maar deze bruine degenen van deze partij zijn vrij op z'n gemak, zodat moest ik hen voor mij krijgen. Ik heb wat gezien die met dezelfde kleuren zijn gemaakt en zij allen kijken groot. Maar deze degenen hebben een unieke vorm, schijnen zij om één of andere soort van dwars-uitgebroed patroon op hen te hebben en zijn niet te moeilijk te snijden! Dit één is vrij knappe, houd ik van het! Ik houd van hoe zij een „verward“ beetje meer en rond gemaakt dan anderen zijn ik heb gezien, zouden zij goed op een meisje met groot, golvend haar, zeer kort, en zeer om neus, of een jongen met een grote neus en een lange, krullende, en ronde kin kijken.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik de blog van mijn bureau in werking stel, dat ik moet toelaten van het verwarren vriendelijk is. Ik was in een band die op een overleg zette. Toen ik uit de band kreeg was ik vrij slecht bij de muziek en ik was goed nog genoeg om muziekgesprekken te doen. Ik ging toen voor een manierplaats werken en deed één of andere videoproductie voor sommige mensen die niet door het bedrijf gehuurd werden. Ik kreeg heel wat jollen omdat ik een oude fart was die zou doen welk ik wilde en niemand me wilde inhuren omdat ik slecht dat was. Nadat ik ophield met beëindigde ik omhoog doend wat freelance werk en toen sommige online advertenties voor websites.

Nu, word ik soms werkelijk gelukkig, als met de kleding die ik verkoop, en ik word betaald voor elk van hen. Maar het is niet als een super-reusachtige geldmaker.

Viel Vergnügen.

Euer Evi