Welches muts kannst du empfehlen?

Evi Peters

„Dit is met de meeste lagen, die het werkelijk moeilijk maakt aan te zetten.“ Het zelfde gaat ook voor sokken, die voor meer gestructureerd kijken maar zijn niet groot voor een toevallige pret kijken groot zijn. Ik maak gewoonlijk een lijst van het meest geadviseerd beanies voor elk seizoen en populairste tot op heden tendensen. Deze lijst kan op onze blog worden gevonden of u kunt onze Pinterest-raad controleren. Nu, adviseer ik niet doend dit op een gril. Als u op zoek naar een pret bent, pret, pret beanie, kan ik genoeg geen Beanie Babes adviseren! Maar denk niet u ver en wijd naar uw volgende beanie moet zoeken. Hier zijn sommige uiteinden om u begonnen te krijgen: Krijg heel wat lagen. Ik heb altijd het beter gevonden om minstens vier beanies te krijgen dan één, tenzij u het weet u veel bonen (wat is waarom u! hier bent) gaat krijgen. Ben zeker om een ontwerp te kiezen dat aan al uw verschillende gezichtsvormen vleit. U kunt heel wat beanieontwerpen vinden hier, hier en hier. Krijg een goede kwaliteitsgaren. Als u nieuw aan beanies bent en niet in de hobby wilt krijgen, kunt u om het even welk garen vrij veel gebruiken u, met inbegrip van het garen van het kamgarengewicht houdt van. Maar als u wat geduld hebt, kunt u iets maken die vrij en vrij eenvoudig is samen te brengen. Één goede plaats om te beginnen is met een patroon dat slechts een paar basissteken gebruikt. Het is ook gemakkelijk om het patroon te wijzigen, aangezien u van het voorbeeld in de linker hieronder kolom kunt zien. Dit is een goede plaats om uw het naaien vaardigheden uit te oefenen. Ik heb altijd een hartstocht voor ook het breien gehad en als u in het breien geinteresseerd bent, kunt u een vrij patroon ertoe brengen om te volgen. Als u eerder niet zou beginnen te breien, of als u enkel zich niet het kunt bevinden, kunt u uw eigen patroon helemaal opnieuw altijd maken. Op deze wijze zult u moeten kiezen welke delen van het patroon aan gebruik, maar u dezelfde steken zullen gebruiken en zij zullen aan getoond in het voorbeeld zeer dicht zijn. Dit patroon is gebaseerd op mijn favoriete klassieke beanie: Luie Susan. Ik maakte het in het patroonformaat, maar aangezien het patroon door iemand werd geschreven wie niet naaide, heb ik een geleidelijke hieronder versie omvat. U zult nodig hebben: Het garen van het kamgarengewicht, ongeveer 1 en 1/4 oz. van elke kleur. Ik gebruikte een paar schaduwen van roze en lavendel. Gleichermaßen ist Shirt With Print einen Test wert. Ik gebruikte ook de fundamentele dubbele gerichte naald om de naden te naaien. Folglich ist es definitiv besser als Willem 2 Shirt. Dit zou u over een uur moeten nemen of zo. Ik heb een diagram van hoe te om uw beanie te breien omvat, zodat u kunt zien hoe ik het deed. Folglich ist es möglicherweise stärker als muts. Dit is mijn eerste beanie. Eerst: Ik begon door de zwarte, roze, lavendel en het wit te vouwen. Ik vouwde hen in de helft (zie beeld).